Onze technologie:

 

ipro

De Ipro-software, momenteel de meest efficient op het merkt, stelt ons in staat tussenpersonen te beperken, ultra-millimeterparameters te kalibreren en de foutmarges te elimineren. Deze technische innovatie vermijdt heen en weer te gaan met de fabriek, herijkingen, aanpassingen. Het glas is direct perfect afgesteld. Er zijn geen vermogens-, as- en centreerverschuivingen meer tot op de 10de millimeter.

 

 

 

 

 

Activisu

 
 
 

De Visioffice-kolom

De Visioffice-kolom, apparatuur waarmee u de meest nauwkeurige parameters kunt nemen, is ook verkrijgbaar in al onze winkels.Het apparaat berekent de pupilafstand tot de 10e millimeter, evalueert de exacte draairichting van het oog, bepaalt dat is het dominante oog en schat de leesafstand. We kunnen de bril ook kalibreren met een nauwkeurigheid van één nanometer, terwijl de gebruikelijke marge één micrometer is. Zo is ver zicht 30% scherper en voor progressieve lenzen worden de gezichtsvelden met 70% vergroot.

 

 

 Visionix

 

 

 

 

 

De Visionix VX130 +

Combineert een auto-refractor (automatisch zichtonderzoek), een geile topograaf, een aberrometer. Dit apparaat biedt ons de essentiële gegevens om een nauwkeurig oogonderzoek uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

De Mr Blue 2.0 Grinder

Netwerk met de rest van onze apparaten. Alle assemblages voeren we uit in de winkel. Deze zijn dubbel gecontroleerd. 

Onze teams zijn ook getraind om alle kalibraties met de hand te berekenen, menselijke precisie en expertise die geen enkele website kan evenaren. Niet meer dan een virtuele relatie kan warme en geruststellende psychologische ondersteuning bieden. Met Optic Vision, die ver wil reizen, spaart zijn rijdier. Zeker als het design is.